0

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2006 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Μετά από τη στρατιωτική θητεία ως ιατρός του Ελληνικού Στρατού σε διάφορες μονάδες, κέντρα κατάταξης και το Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 411 Τριπόλεως, μετακόμισε στη Σουηδία για την απόκτηση της ενδοκρινολογικής ειδικότητας.
Στη Σουηδία εργάστηκε από το 2008 στο νοσοκομείο του Skaraborg (SkaS Lidköping), στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Göteborg (Sahlgrenska) και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Skåne (πόλεις Malmö και Lund). Τον Ιανουάριο του 2015 ανακηρύχθηκε σε ειδικό Ενδοκρινολόγο και Διαβητολόγο από το Σουηδικό Υπουργείο Υγείας.
Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας συνέταξε το πρωτόκολλο αντιμετώπισης της ενδοκρινικής οφθαλμοπάθειας στον υπερθυρεοειδισμό, που εφαρμόζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Göteborg. Έκανε έρευνα σχετικά με τη χρήση της αντλίας ινσουλίνης στο Διαβητολογικό Ιατρείο του νοσοκομείου SkaS Lidköping.
Από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον επαναπατρισμό του τον Ιούλιο του 2015 εργάστηκε ως επιμελητής στην Ενδοκρινολογική κλινική του νοσοκομείου SkaS Lidköping.
Από τον Νοέμβριο του 2015 διατηρεί ιδιωτικό ενδοκρινολογικό και διαβητολογικό ιατρείο στο κέντρο του Χαλανδρίου. Υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος του ενδοκρινολογικού ιατρείου στο Affidea Αθηνών από το 2018 έως το 2023.